Ja, daar ben ik weer met de leukste dag van de week. Er valt natuurlijk weer iets te winnen hier. Benieuwd?

 

Ja, ik ben er gek op en nee, ik heb geen aandelen in dit merk. Was het maar waar, want ik koop me er helemaal scheel aan. AIRism van Uniqlo vind ik echt de beste uitvinding sinds de paperclip. Heerlijk zacht en ademend materiaal dat me lekker fris houdt als ik weer eens een opvlieger heb of aan het sporten ben. Het is gewoon fijn om te dragen en daar jok ik helemaal niks van.

 

Uniqlo, je weet wel, die Japanse winkels vol met duurzame en functionele kleding van fantastische kwaliteit, heeft een uitgebreide collectie gemaakt van deze fijne stof. Buiten dat het allemaal functioneel is, is het ook nog eens reuze betaalbaar. Kijk maar eens in hun winkels of op hun site.

 

Er zit vast wel iets voor je tussen. En geloof mij maar, als je het eens gedragen hebt, wil je nooit meer wat anders aan je lijf.

 

Daarom vind ik het ook zo tof dat jij het nu zelf mag uitproberen. Want ik ga vandaag twee lezeressen hartstikke blij maken. Zij mogen ter waarde van 75 euro een paar items uit de AIRismcollectie  op de site van Uniqlo kiezen.

 

Zomaar, omdat het Woensdag Windag is. Wedden dat je binnen de kortste keren ook hartstikke fan bent?

 

Lijkt het je wat? Laat dan even op Facebook weten waarom jij degene bent die zou moeten winnen en je maakt kans. Geen Facebook? Komt goed. Je kunt ook even mailen naar winnen@franska.nl. Doe dat s.v.p. alleen als je geen Facebook hebt, anders loopt onze mailbox over.

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit