Vrijdag windag

Speciale aflevering

 

 

Op 14 februari vier ik geen Valentijnsdag. Dat weet ik nu al. Bén je gek, dat vind ik maar buut’nlandse fratsen. Ik doe die dag gewoon een gezellig middagje voor twintig winnaars.

 

 

Zin in een gezellig uitje? Moet je vandaag meedoen met de speciale aflevering van mijn Windag. Wij van Franska.nl organiseren namelijk een gezellige middag, omdat we de Nederlandse première van de nieuwe BBC-First-serie Mrs. Wilson mogen verzorgen. Wordt een private screening voor twintig Franska.nl-lezeressen. Spannend hè?! Danique had het laatst al over deze prachtige nieuwe serie.

 

En dat het superleuk en heel gezellig wordt weet ik nu al, want we maken er een middag-uitje van op een prachtige plek. Met hapjes, met een drankje, met iets lekkers bij de koffie of thee en even gezellig bijkletsen. En wat dacht je?  Natuurlijk gaat er een goodybag met je mee naar huis.

 

Heb je zin om erbij te zijn?

 

Ik zit dan dus vol spanning op je te wachten, want ik ben ook ontzettend benieuwd naar die serie. Klinkt veelbelovend en natuurlijk weer verslavend, zoals al die dingen waar ik op BBC First naar kijk. Het is exclusief voor maar twintig Franska.nl-lezers, dus als je er graag bij wilt zijn, reageer dan zo snel mogelijk. Je kunt reageren door een berichtje achter te laten onder dit artikel op m’n Facebook-pagina, of (als je geen Facebook hebt) door een mailtje te sturen naar winnen@franska.nl.

 

Succes en misschien tot dan!

 

Ik maak zo snel mogelijk bekend wie er gewonnen hebben, dan kun je het meteen in je agenda zetten. 

 

Oh ja. Handig natuurlijk om even je agenda te checken, want reageren als je niet kunt die week heeft natuurlijk weinig zin ;-)

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska