Woensdag Windag

 

 

Anita had het er laatst al over, slechts acht procent van de vrouwen wereldwijd zijn van nature gezegend met een leeftijdsloos ogende huid, waardoor ze er vaak zo’n 10 jaar jonger uitzien dan ze eigenlijk zijn. Het zit letterlijk in hun genen. Voor de overige 92% is het dus smeren geblazen. En daar heeft Anita dus  Olaz voor gekozen.

 

Nou…heel eerlijk? Ik heb ook best geluk gehad met m’n genen, maar ik denk altijd maar: een beetje van jezelf en een beetje uit een potje. Volgens mij werkt die combi helemaal super. Dus naast mijn tandpasta en andere verzorgingsproducten staat al een tijdje een potje Olaz standby.

 

10 x een ageless look cadeau

 

En…tadaa! Wat heb ik voor elkaar weten te krijgen? Tien franska.nl lezeressen krijgen zomaar een complete set van drie topproducten Olaz cadeau. Het is tenslotte Sinterklaastijd of niet. Wat je ervoor moet doen? Even naar de Facebook-pagina van Franska.nl  en daar, onder het bericht over deze Woensdag-Windag, aangeven waarom jij je genen een handje wilt helpen met deze ageless-look-Olaz-set. Heb je geen Facebook, dan kun je mailen naar winnen@franska.nl.

 

Succes!

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter

witte-balk-met-bol-franska