Franska op de bank met

Fajah Lourens

 

Een tijdje geleden schreef ik een een stukje over Fajah Lourens. Dat ik de BFF (Big Fat Friday)- beweging ging starten. Dus toen ik bij haar aan de deur stond, dacht ik: oeps! Als ze me maar binnen laat. Ik ging bij haar langs  om over haar nieuwe MKBM (My Killer Body Motivation)-kleding-collectie te praten. Zelf had ze er een jurkje van aan. Wilde ik meteen hebben. Is er dus ook in XL. Yes! Ons gesprek is gefilmd. Kijk maar:

 

 

 

Toen ik al met m’n jas aan stond, kreeg ik nog haar prachtige Killerbody-agenda mee om onder de Franska.nl lezers te verloten. Boordevol adviezen, leuke quotes, gym-oefeningetjes en recepten. Een echt hebbeding dus. Wil je hem winnen? Even een reactie op de Facebook-pagina van Franska.nl zetten. Of (als je geen Facebook hebt) een mailtje naar winnen@franska.nl

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter

witte-balk-met-bol-franska