Woensdag Windag

 

Hier wil je echt een keer naartoe. Zeker weten. En je kunt het dus zomaar winnen vandaag. Nou ja… volgende week, want dan doe ik de verloting.

 

Bijna gênant dat ik er nog nooit geweest ben. Niet eens op de koffie. Oeps. Toch eens bedenken wanneer ik eens wat meer leuke uitstapjes ga maken. Nou, zeg maar rustig uitstappen. Vooral bij deze. Want het is voor mij best een endje rijden. Zo’n tweeëneenhalf uur, maar dan heb je ook wat. Een vriendin van me is in Harlingen iets heel leuks begonnen. Al een tijdje geleden hoor. En het stomme is dat als ik dan een keer in Harlingen kom, ik altijd moet jagen om de boot naar Vlieland of Terschelling te halen. Om pas daar tot rust te komen. Zou ook gewoon in Harlingen kunnen, dat relaxen. En dan zondagavond natuurlijk ook weer als de hazen naar huis, want de volgende dag weer vroeg op. Tjonge, jonge, jonge wat hebben we het weer druk.

 

Nu maar hopen dat jij meer tijd hebt dan ik, anders ga jij dit ook nog missen. En daar is het veel te leuk voor. Het ziet er in elk geval prachtig uit, maar dat kan ook niet anders, want eigenaresse Rianne Landstra is een van de beste stylisten van Nederland, dus verbouwen en inrichten is haar wel toevertrouwd. Ik heb het over NRDRHVN91 . Eerst heb ik veel moeite gehad om de naam te onthouden, tot ik ineens door kreeg dat het gewoon Noorderhaven zonder klinkers was. En dat het dus op nummer 91 zit. Hèhè.

 

Rianne noemt het een short-stay-appartement. Het bevindt zich in het centrum van Harlingen. En het is eigenlijk het best bewaarde geheim van Harlingen, want het ligt verscholen in de binnentuin van NRDRHVN91. Een eigen klein huisje zomaar op loopafstand van alle leuke dingen. Er is van alles te doen in Harlingen, dus het is zonde om altijd maar door te racen naar die Wadden. De stad is namelijk de op een na grootste monumentenstad van Nederland. Als je in NRDRHVN logeert zit je aan de gezellige Noorderhaven met alle zeilboten. Dus waarom gewoon niet lekker daar eens naartoe? En dan eventueel met de veerboot heen en weer voor een dagje Vlieland en Terschelling.

 

Genoeg reclame gemaakt. En trouwens, de plaatjes spreken ook voor zich, toch? Je raakt op slag verliefd. Ik heb natuurlijk een leuke Woensdag-Windag-verrassing. De winnaar van vandaag kan daar met vriend, man, vriendin, dochter of moeder twee nachten naartoe en krijgt natuurlijk ook een ontbijt. Een verrassing voor twee personen dus.

 

Wacht. Je wil natuurlijk winnen. Ik zag het al aankomen. Gewoon even een reactie achterlaten op Facebook, waarom je graag wilt winnen of (maar alleen als je geen Facebook hebt) een mailtje naar winnen@franska.nl

 

Heel veel succes!

 

 

Fotografie Marjon Hoogervorst

Door: Franska

Afbeelding van Franska