Verlang jij ook naar een vriendinnen uitje? Dan is dit je kans

 

De feestdagen met familie zitten erop en nu is het tijd om iets leuks te doen met vrienden. En vandaag heb ik een prijs die daarbij past!

 

Ik wil je allereerst een gelukkig nieuwjaar wensen, het is vandaag tenslotte 1 januari! Wat is het afgelopen jaar snel voorbijgegaan. Na de drukke feestdagen met familie heb je vast wel weer zin in wat leuke afspraken met vriendinnen. En vandaag heb ik iets leuks voor je. 

 

Vandaag mag ik zelfs twee lezers blij maken. Ik kan namelijk twee keer twee kaarten weggeven voor de musical Kinky Boots. Waarbij MAC Cosmetics de make-up verzorgt.

 

Kinky Boots is een feelgood musical. Het verhaal gaat over Charlie Price. Hij erft de schoenenfabriek van zijn vader en om een faillissement te voorkomen werkt hij samen met dragqueen Lola. Charlie en Lola proberen kinky laarzen voor dames op de markt te brengen. Ze hebben tot aan Milaan Fashion Week om alles af te krijgen. Maar of dat ze gaat lukken? 

 

De musical is te zien in De Meervaart in Amsterdam en je hebt de keuze uit speeldagen tussen 25 februari en 1 maart in 2020. Houd daar dus wel rekening mee. 

 

Je weet wat je te doen staat hè? Even naar de Facebookpagina van Franska.nl en onder dit artikel de reden achterlaten waarom jij wilt winnen. En laat ook even weten met wie je naar de musical zou willen gaan. Volgende week laat ik weten wie de winnaar is, dus je hoort nog van me. Heb je geen Facebook, dan een mailtje naar winnen@franska.nl.

Veel succes!

 

 

Door: Anouk Raijmakers

Afbeelding van Anouk Raijmakers