Soms komt er iets hier op de redactie voorbij waarvan we allemaal in koor zeggen: ‘Dat wil ik ook wel winnen!’ Nou, ik kan je vertellen dat het vandaag weer zo’n Woensdag Windag is.

 

 

 

Want toen we hier de floorpillows van CRKL Kids&Lifestyle zagen, werden we acuut hartstikke hebberig. Cilia en Renata zijn de eigenaars van deze prachtige webshop en ze hebben echt oog voor toffe dingen die van je huis een thuis maken. Ze weten waar je de mooiste hippe Marokkaanse woonaccessoires kunt vinden want ze kennen de souks van Marrakesh, waar ze hun collectie zorgvuldig selecteren, op hun duimpje. Zoals de Beniourain-kussens van cactuszijde, de Berber-dekentjes en leren poefjes die zijn omzoomd met prachtige Ottomaanse draadstiksels. Deze worden allemaal met de hand gemaakt en zijn in beperkte oplages te koop waardoor jij altijd iets bijzonders in huis haalt.

 

Maar de echte eyecatchers zijn hun vrolijke riante floorpillows (afmeting 60x60x23 cm) die je makkelijk als extra loungeplek in de woonkamer legt, voor jezelf, je puber of de hond of kat. De kussens zijn gemaakt van 100% ongeverfde schapenwollen tapijten die grondig zijn schoongemaakt en gedroogd onder de Marokkaanse zon. Hoe puur kan het zijn!

 

Elke hoes is uniek en wordt geleverd zonder vulling, maar je kunt ze heel eenvoudig en duurzaam opvullen met oude kleding of kussentjes die je niet meer gebruikt. In de webshop, waar je op dit moment een korting krijgt van 25%, zijn ze onderverdeeld in kleurgroepen en je mag er zelf eentje uitzoeken die het beste in jouw interieur past. De 3 winnaars krijgen er ook een vulling bij van EPS-polystyreen korrels. Hoe leuk is dat?

 

 

Ik zou zeggen: stuur een mailtje met je naam en adresgegevens en de kleur van je keuze aan winnen@franska.nl. En wie weet ligt een van deze beauty’s binnenkort in jouw woonkamer te shinen!

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit