Dit is het leukste uitje voor in het nieuwe jaar!

 

En vandaag mag ik twee kaartjes weggeven. Weet jij al met wie je wilt gaan?

 

Vandaag is het eerste kerstdag. Er zullen vast mensen zijn die vandaag kerstcadeautjes uitpakken. Jij niet? Dan heb ik iets leuks voor je. Ik mag namelijk twee kaartjes weggeven voor het Amsterdam Light Festival in Amsterdam. Dit zou zomaar je eerste leuke uitje in het nieuwe jaar kunnen zijn.

 

Het Amsterdam Light Festival is een jaarlijks festival waarbij verschillende lichtobjecten van kunstenaars te zien zijn. Met dit jaar als thema Disrupt. In de binnenstad en grachten van Amsterdam kun je de show bekijken met een speciale rondvaart of via een looproute. Tijdens deze route kom je langs twintig kunstwerken en zie je de stad Amsterdam prachtig verlicht.

 

Nu heb ik voor jou twee kaarten weten te bemachtigen die ik weg mag geven. Je hebt de keuze uit twee mogelijkheden: je kunt mee met de Amsterdam Light Festival Cruise of de Amsterdam Light Festival Late Night Special. En daarnaast mag jij ook zelf bepalen op welk tijdstip en welke datum je meegaat. Houd er wel rekening mee dat het uitje plaatsvindt in onze hoofdstad Amsterdam en dat het Amsterdam Light Festival loopt tot 19 januari 2020.

 

Nou? Heb jij zin in dit leuke uitje? En weet je al wie je meeneemt? Laat dan even een berichtje achter op onze Facebookpagina onder dit artikel. Of wanneer je geen Facebook hebt, stuur een mailtje naar winnen@franska.nl en wie weet zit jij binnenkort op die boot.

 

Ik wens je een heel fijne kerst!

 

Beeld: Janus van den Eijnden

Door: Anouk Raijmakers

Afbeelding van Anouk Raijmakers