Omdat het maar van dat druilerige weer blijft heb ik een fantastische Woensdag Windagprijs voor je geregeld. Daar word je wel blij van, toch?

 

 

Als ik naar buiten kijk kan ik alleen maar zuchten. De ene regenbui na de andere trekt voorbij. Af en toe heb ik het idee dat het al november is. Jij ook? Om je weer een beetje blij te maken staat hier op mijn bureau iets heel moois op jou te wachten. Een prachtcadeau voor drie lezeressen.

 

Want wie wordt er nou niet vrolijk van een nieuwe tas? En al helemaal van deze zonnige beauty van Cowboysbag. De Belleville is een fijne schoudertas gemaakt van kwaliteitsleer dat door het dragen alleen maar mooier wordt. De tas heeft een medium formaat met een hoofdvak dat je afsluit met een rits. Aan de achterkant zit nog een extra afgesloten vakje waar je makkelijk je mondkapje of je ov-chipkaart in op kunt bergen.

 

De Belleville is je perfecte vriendin want je kan haar op meerdere manieren dragen. Aan je arm, over je schouder of crossbody met het meegeleverde lange hengsel, zodat je je handen lekker vrij hebt.

 

Zie jij jezelf al shinen met deze prachtige tas ter waarde van €129,95? Laat me dan onder dit Facebookbericht weten waarom jij haar zou moeten winnen. Of stuur me een berichtje via winnen@franska.nl

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit