Ik mag me vandaag toch een luxueuze prijs weggeven, volgens mij de duurste ooit. Het is tenslotte bijna kerst, nietwaar?

 

 

 

Ken je dat, dat je zo af en toe ‘s ochtends in de spiegel kijkt en ziet dat je zelf al op bent, maar dat je gezicht nog wakker moet worden omdat je huid nogal flets en futloos is? Dan is dit de Woensdag Windag voor jou.

 
Want er is nu een fantastische manier om blijvend een frisse uitstraling te krijgen waar geen enge filler of botox aan te pas komt. Bij DermaPuur Huidkliniek in Alkmaar gebruikt huidtherapeut Samantha Kool de Erbium YAG (fractioneel) laser die in vier behandelingen je huid zo vernieuwt dat de fijne lijntjes als sneeuw voor de zon verdwijnen. Deze spectaculaire laser maakt piepkleine gaatjes in de huid waardoor de celvernieuwing van je huid wordt gestimuleerd en die zo haar natuurlijke uitstraling terugkrijgt.

 

 

Of dat eng is? Welnee. Dit apparaat wordt zelfs je grootste vriendin want het verbetert de structuur van je huid en zorgt ervoor dat er een nieuwe jonge huidlaag wordt aangemaakt. Oneffenheden zoals pigmentvlekjes, (oude) acnelittekens, grove poriën, fijne en diepe lijntjes vervagen. Je kunt er ook voor kiezen om pigmentvlekjes op je handen of je decolleté te laten wegtoveren.

 

 
De waarde van deze anti-age-behandeling voor vier keer is € 1250,00 en ik mag dat vandaag zomaar weggeven. Hoe vind je dat? Je moet er wel voor naar Alkmaar, maar zo’n kans op een mooie frisse huid laat je toch niet liggen?
 

 

 

 

Winnen? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en vertel onder dit artikel even waarom jij deze behandeling wil winnen. Geen Facebook? Echt niet? Dan een mailtje naar winnen@franska.nl

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit