Ben jij ook zo dol op wat lekkers bij de borrel? Dan is dit de Woensdag Windag voor jou.

 

Zo met de feestdagen voor de deur heb ik wat lekkers voor je geschnitzeld. Ik hoor je al denken; ‘Wat is het, wat is het?’
 

Is het een kaasje of is het een dip? Het is in ieder geval ongelofelijk smakelijk. Bedacht door een groenteboer uit Haaksbergen en gemaakt met alleen maar verse ingrediënten zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Deze ‘alleskunner’ in de keuken is eigenlijk een beetje magisch. Vandaar de naam HEKS’NKAAS.

 
Vandaag mag ik een superduper HEKS’NKAAS® Borrelemmer weggeven. Vol met lekkere dingetjes zoals de HEKS’NKAAS® Origineel. Dat smaakt natuurlijk heerlijk met deze Dippers en een fijn (alcoholvrij) drankje. Ook de nieuwste aanwinst zit erin. De HEKS’NKAAS® Tube waarmee je heel makkelijk iets kunt vullen, zoals eitjes of soesjes. Voor de gezelligheid doe ik er ook nog een spelletje bij, de Vliegens Vlugge Verteller.

 

 

 
Wist je trouwens dat je deze HEKS’NKAAS ook kunt gebruiken in een quiche of soufflé? Zo belandt ie misschien ook nog wel op tafel tijdens het kerstdiner.
 

Nou mag ik niet meedoen aan deze winactie, maar jij wel. Dus ik zou maar gauw een reactie onder het Facebookbericht achterlaten als ik jou was. Of een mailtje sturen aan winnen@franska.nl, kan ook.

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit