Win: Een overnachting in Hotel Des Indes Den Haag

 

Wat betreft winacties die ik eigenlijk wel voor mezelf zou willen houden… Deze vandaag is écht een heel leuke. En luxe!

 

 

Toen we nog ‘gewoon’ uit eten konden was dat mijn favoriete hobby. Nou was ik vroeger nooit zo van het plannen, maar na meerdere keren voor een vol restaurant te hebben gestaan en te horen hebben gekregen dat ze écht vol zaten en er dus geen tafeltje voor mij was, ben ik gaan reserveren. Helemaal fijn dat dat gewoon online kan; ik gebruikte altijd TheFork daarvoor. Supermakkelijk, online reserveren: gewenste tijd en aantal personen aanklikken en klaar is Kees. In coronatijd is alles weer anders, maar nu heeft TheFork, in samenwerking met bijzondere hotels, iets heel leuks bedacht.

 

 

Een heerlijk nachtje weg, inclusief diner! — want met een hotelovernachting mag je wél genieten van het restaurant. TheFork biedt daarom nu culinaire hotelarrangementen aan. Een nachtje weg én je wordt lekker in de watten gelegd met een meergangendiner. Wine, dine and stay dus. Zelf knap ik altijd zó op van een nachtje ertussenuit. De heerlijke hotelbedden, uitgebreid ontbijten, en dan ook nog een diner erbij… Zó leuk.

 

 

De culinaire staycations zijn door het hele land te boeken. Dus of je nou een dagje hoofdstad wil plannen of juist wat meer de rust wil opzoeken: er zijn zoveel opties. En vandaag mag ik zo’n nachtje weg aan één van jullie weggeven… En de locatie is wel heel bijzonder hoor.

 

Dat is namelijk Hotel Des Indes, in Den Haag. Een geweldig mooi historisch vijf(!)sterrenhotel dat bij mij persoonlijk al heel lang op de bucket list staat. Zo mooi en klassiek, superluxe en de locatie in Den Haag is ook ideaal. En dan hun restaurant… Geloof me: hier wil je dineren. De gerechten zijn echt kunstwerken en het interieur idem dito.

 

En ja, ik mag dus een overnachting in dit bijzondere hotel weggeven namens TheFork, inclusief diner! Wat je moet doen om te winnen? Heel simpel: alleen even reageren op Facebook. En als je geen Facebook hebt kun je een mailtje sturen naar winnen@franska.nl.

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer