Deze Woensdag Windag is voor iedereen die wel een beetje verwennerij kan gebruiken…

 

November is in volle gang en dat voel je. Snak jij ook zo naar wollige truien en warme pantoffels? En hoe zit het met je huid? Die kan misschien ook wel een beetje verwennerij gebruiken. Daar weten onze vriendinnen bij Weleda wel raad mee hoor. Zij maken winterfavorieten die zorgen voor een stralende en verzorgde huid.

Zoals Skinfood, hun alles-in-een dagcrème die de huid kalmeert en zorgt dat droge en ruwe plekjes door de toegevoegde calendula en kamille verdwijnen.

 

 

Combineer je deze crème met de verstevigende gezichtsolie met granaatappel dan krijgt je huid een extra boost. Een paar druppeltjes van deze geurige olie laat je lijntjes en rimpeltjes verdwijnen en maakt dat je gezicht er een stuk frisser uitziet.

 

 

Ook de rest van je huid kan tijdens de herfst en winter wel een oppeppertje gebruiken. Je knapt dan ook enorm op van een warme douche met de Nature Cocoon douchegel die je huid heel mild reinigt en hydrateert. 

 

Ik mag vandaag dus drie van deze heerlijke verwenpakketten weggeven met fijne producten gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Wie weet ploft dit cadeau binnenkort op jouw deurmat.

 

Heb jij daar wel zin in dan hoef je alleen maar naar de Facebookpagina van Franska.nl te gaan en onder dit artikel de reden achter te laten waarom jij wilt winnen. Geen Facebook, geen probleem. Dan stuur je gewoon een mailtje naar winnen@franska.nl.

 

Ik zeg doen!

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit