Met dit product ruikt jouw schone was gegarandeerd extra lekker. Weet jij al wie je met dit pakket gaat verrassen? Of win je het liever zelf?

 

 

Een schone was met een lekkere geur. Niets kan mij vrolijker maken dan dat. Zeker nu ik niet meer thuis woon en ik de schone was van mijn moeder dus extra waardeer. Nu vertelde May ons vorige week dat zij groot fan is van de geuren van wasparfum.nl. Ze krijgt er van iedereen complimenten over en de vraag ‘hoe komt het toch dat jouw was zo lekker ruikt?’ wordt ook regelmatig gesteld.

 
Ik heb meteen contact gezocht met Diana en voor jullie een geweldig pakket geregeld dat één van jullie kan winnen. Het leuke is dat dit pakket bestaat uit 9 flesjes van 100 ml, zo kun je zelf testen welke geur je het lekkerst vindt.

 
Het voordeel van een wasparfum is dat de geur veel sterker is en dat ie veel langer blijft zitten dan de geur van waspoeder of wasverzachter. Ook laat een wasparfum geen vette laag achter op je kleding en kun je ‘m in combinatie met je favoriete wasmiddel gebruiken
 

Wil jij dit pakket winnen? Of ken je iemand aan wie je het zou willen geven, omdat hij of zij altijd jouw wasjes draait? Net zoals mijn lieve moedertje dat voor mij doet… Dan weet je wat je te doen staat. Laat een berichtje achter onder dit bericht op onze Facebookpagina. Heb je geen Facebook? Dan kun je een mailtje sturen naar winnen@franska.nl. Volgende week maak ik de winnaar bekend.
 

Mocht je nou niet winnen, maar wel graag eens een wasparfum willen uitproberen? Via de site van wasparfum.nl kun je een proefpakketje of een fles bestellen.
 

Heel veel succes en een fijne dag!

 

Door: Anouk Raijmakers

Afbeelding van Anouk Raijmakers