Wij krijgen zo nu en dan een pakketje naar de redactie opgestuurd, en vorige week werden wij verrast met iets wel heel erg lekkers.

 

We hebben het uiteraard gedeeld met onze collega-buren, maar binnen drie dagen was alles op. En wij waren vijf kilo zwaarder…

 

Het ging om een mega doos gevuld met de lekkerste chocolade die ik me maar kon voorstellen. Ik at het vroeger altijd met mijn ouders als we op skivakantie waren, die lekkere chocolade die wegsmelt in je mond. Ik heb het natuurlijk over de enige echte Lindt-repen.

 

Het smelten in de mond, ook wel de conche genoemd, dat is waar Lindt bekend om staat. Lindt was in 1879 de uitvinder van dit fenomeen, waardoor het Zwitserse merk als eerste ter wereld in staat was om chocolade te produceren die doet wat wij allemaal zo lekker vinden. Lindt gebruikt uitsluitend de fijnste cacaobonen, die op een unieke manier worden geroosterd en vermalen. Bovendien kiest Lindt naast de fijnste cacao voor rauwe ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Het is dus eerlijke en duurzame chocolade.

 

 

Onze favoriet was de traditionele melkchocolade en de chocoladeballen met een zachte binnenkant. Het water loopt me meteen weer in mijn mond, zo lekker.

 

Helaas is onze doos chocolade alweer zo goed als op, maar ik mag wel 10 heerlijke pakketten weggeven zodat jullie net zo kunnen genieten als wij. Dit ter ere van de opening van de eerste Lindt boutique in Amsterdam. Vanaf 17 oktober kunnen alle chocoladeliefhebbers terecht op de Heiligeweg 22. De boutique staat garant voor een moment van puur verwennen. Heb je geen tijd om helemaal naar Amsterdam te komen, geen probleem: dan kun je met deze Woensdag Windag heerlijk thuis genieten van deze chocoladeverwennerij. 

 

Wil je winnen? Laat dan even op Facebook weten waarom jij degene bent die zou moeten winnen en je maakt kans. Geen Facebook? Komt goed. Je kunt ook even mailen naar winnen@franska.nl. Doe dat s.v.p. alleen als je geen Facebook hebt, anders loopt onze mailbox over. 

 

Door: Anouk Raijmakers

Afbeelding van Anouk Raijmakers