Mmm, dit is me toch lekker. En niet alleen dat. Je wordt er ook nog vrolijk van. En je kunt nog vrolijker worden als je het wint. Want dat kan zomaar vandaag.

 

Toen ik eindelijk een tuin had (ik droomde er al jaren van om zo naar buiten de tuin in te kunnen stappen), wist ik precies wat ik wilde. De voortuin werd de Provence, boordevol lavendel. Dan zou ik ook van die Provençaalse stofjes in de logeerkamer gebruiken, zodat de gasten zich op vakantie waanden en ze, als ze het raam openschoven, die heerlijke geur konden opsnuiven.

 

Tja… fantasie hè, daar ontbreekt het bij mij niet aan. Vette onzin natuurlijk, lavendel… op die zware rivierklei bij ons en dan met een voortuin op het noordwesten… ik had beter moeten weten. Dan moest het maar uit een potje, uit een zakje of van een zeepje, die heerlijke geur. Laatst nog een pot verrukkelijke lavendeldouchegel tot op de laatste druppel staan mixen met water, tot er echt geen snufje lavendelgeur meer vanaf kwam.

 

Ach, je kunt er zo vrolijk van worden, van die geur. Nu ontdekte ik dat ik het niet bij douchegel, zeep en zakjes hoef te laten, want ik kwam de Dr. Hauschka Bodyolie Moor Lavendel tegen. Lekker! En toevallig ken ik natuurlijk Sophie, die weet hoe ze aan potten kan komen om Franska.nl-lezers mee te laten genieten. Even snel contact opgenomen en jawel hoor, die heerlijke olie mag ik nu dus zomaar weggeven (75 ml, €19,95). Drie keer zo’n verrukkelijk geurende, beschermende en slaap-bevorderende olie. Kun je dus zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruiken. Dat is heerlijk slapen. Zzzz

 

Oh wacht

 

Wil je zo’n heerlijke pot winnen? Je raadt het al: even op Facebook zeggen waarom jij degene bent die hem zou moeten winnen en je maakt kans. Geen Facebook? Komt goed. Je kunt ook even mailen naar winnen@franska.nl. Doe dat s.v.p. alleen als je geen Facebook hebt, anders loopt onze mailbox over.

 

Heel veel succes!

 

 

 

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska