Woensdag windag 

 

Ik had hem nu zelf kunnen hebben, maar… het is maar een keer per week Woensdag Windag. In een klap een super-vrolijke zomer als je dit draagt.

 

 

Hé Franska! Die past leuk bij je nieuwe gele gympen! Collega Irene had een pakje aangepakt en meteen maar even opengemaakt. Zat een supermooi knalgeel horloge in. Ik wist natuurlijk meteen dat ie niet voor mij was, dus greep snel in. Terug in de verpakking dus. Ja, in eerste instantie was het wel de bedoeling dat ie voor mij was, maar toen ze vertelden dat ze hem aan me op gingen sturen zei ik meteen: ‘Nee, die ga ik niet zelf houden, die ga ik verloten.’ Veel leuker toch? Iemand anders blij maken? Jou bijvoorbeeld.

 

Dus…

 

 

 

Dit mooie designhorloge van Skagen dat een zomerse trend-update heeft gekregen in vijf prachtige neontinten ligt in vrolijk-makend-geel op je te wachten. Zeker weten dat je elke keer opnieuw blij wordt als je zoiets om je pols ziet. In de winkel kost ie negenennegentig euro, voor een van m’n lezers is ie dus gratis en voor niets cadeau. Gokje wagen? Moet je even reageren onder het Facebookbericht over dit artikel. Of (mocht je geen Facebook hebben) een mailtje naar winnen@franska.nl

 

 

 

Ik wens je heel veel succes!

 

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska