Woensdag windag 

 

Heb je heel veel spullen op te ruimen? Ik sla vandaag namelijk twee vliegen in een klap. Want hiermee kun je je huis ook nog eens supermooi stylen.

 

 

Opruimen is zo leuk. Vele malen leuker dan weggooien. Als ik niet uitkijk heb ik daardoor steeds meer mooie boxen en dozen (en jawel, ook kasten trouwens, niet doorvertellen). Zie ik ineens deze prachtexemplaren van boxen in betonlook van Curver. Zelfs al heb je niets om erin te stoppen, dan zijn het nog supermooie blikvangers. Niets om erin te stoppen zal bij mij uiteraard het probleem niet zijn. Dus ik heb twee redenen om ze te willen hebben. Blikvanger en opruimer. Kortom: een musthave. Ik ben er alvast uit. Nu jij nog.

 

 

En zeg nou zelf: ze zien er toch serieus fantastisch uit? Komt goed uit dus dat ik maar liefst vier van deze pracht-musthaves weg mag geven. En dat dan ook nog drie keer. De supermooie betonlook-boxen-set die je vandaag bij me kunt winnen bestaat uit:

Betonlook-box S  met deksel : 24 x 17 x 13 (hoog) cm. Winkelwaarde €7,99 + €2,99 = €10,98

Betonlook-box M met deksel: 34 x 24 x 13 (hoog) cm. Winkelwaarde €10,99 + €3,99 = €14,98

Betonlook-box L met deksel: 28 x 28 x 14 (hoog) cm. Winkelwaarde €11,49 + €4,99 = €16,48

Betonlook-box XL met deksel: 28 x 28 x 27 (hoog) cm. Winkelwaarde €18,99 + €4,99 = €23,98

 

 

Ik heb er even de calculator-app bijgehaald. Totale waarde € 66,42. Dat wordt natuurlijk weer een gokje wagen om te winnen! Gewoon even reageren onder het Facebookbericht. Of (alleen als je geen Facebook hebt, want m’n mailbox ontploft anders) een mailtje naar winnen@franska.nl

 

 

Heel veel succes!

 

 

 

PS. Gisteren ben ik helemaal vergeten te zeggen dat Wieke er even niet is. Ik had haar nog zo beloofd dat even door te geven. Bij deze. Excuses voor de vertraging.

 

 

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska