Woensdag Windag

 

 

 

 

Wow! Alweer iets heel leuks geregeld voor je. Voor drie winnaressen ligt er een C&A partygiftcheque ter waarde van €100,- klaar. Kun je nog even heel snel iets feestelijks shoppen voor Kerst, Oud & Nieuw of je nieuwjaarsreceptie. Maar net zo goed kies je lekker iets nieuws voor het nieuwe jaar. Aan de winnaars de keuze.

 

Hartstikke hebberig werd ik

 

Ik was dit jaar twee keer bij een presentatie van de C&A-collectie voor het nieuwe modeseizoen en ik werd me beide keren toch een partij hebberig. Zo kwam het waarschijnlijk dat ik me ineens bedacht dat ik vast niet de enige zou zijn die graag eens lekker bij C&A zou willen shoppen. Dus wat denk je? Ik dacht meteen aan jou. Lief hè? Al zeg ik het zelf.

 

Voel jij je straks schitterend in de feestkleding van C&A?

 

Voor drie lezeressen van Franska.nl de kans dus om daar eens lekker te kiezen, passen en te shoppen. En te schitteren. Moet je natuurlijk wel even meedoen door onder het artikel over deze C&A-actie op Facebook jouw idee achter te laten over wat je van deze cheque zou willen kopen. En als je geen Facebook hebt, stuur je een mailtje naar winnen@franska.nl.

 

Succes hè!

 

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter.