Woensdag Windag

 

Ik dacht maar één ding: hebben, hebben, hebben. En ik weet zeker dat jij dit ook denkt. Kijk maar.

 

Laatst werd de servieslijn van Janny gelanceerd. We schreven er al over. Ik natuurlijk jaloers, want ik ben net zo’n servies-freak als zij. Alleen heb ik nog nooit een eigen servieslijn mogen ontwerpen. Als ik het maar vaak genoeg opschrijf komen de serviesfabrikanten er misschien weleens achter, hoe graag ik dat wil. Joehoe, jullie weten me te vinden hè? Ik wacht het verzoek rustig af, haha.

 

Janny heeft haar servies ‘Sharing moments’ genoemd, omdat volgens haar samen eten en drinken de allermooiste manier is om dierbare momenten te delen. Ben ik het meer dan honderd procent met haar over eens. Samen aan tafel. Wat is er nou nog leuker? Nou, als je van het servies van Janny eet natuurlijk!

 

Het servies dat ze in samenwerking met New Edition maakte is tot en met eind april exclusief bij de Bijenkorf verkrijgbaar, daarna bij meer winkels. Het ontwerp is een mix en match van traditioneel en vernieuwend en combineert heel mooi met elkaar. ‘Niets ligt vast, alles kan en mag met elkaar’, zei Janny erover. Dat kun je wel zien op de foto’s. Ik dacht maar één ding: hebben, hebben, hebben. En nu heb ik dus een complete set gereserveerd staan. Alleen niet voor mezelf, maar voor jou. Goed hè?

 

Deze fantastische  set bestaat uit een theepot, vier kop en schotels, vier gebaksbordjes, een tafelloper en een schort. Ik ben benieuwd wie er binnenkort een supergezellige stylish Janny-tafel heeft. Jij? Wie weet. Even naar het Facebookbericht over dit artikel en de reden achterlaten waarom jouw tafel dit verdient. Of (in geval van geen Facebook) een mailtje naar winnen@franska.nl

 

 

Succes!!!

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska