Woensdag Windag

 

Dit heb je helemaal niet nodig, maar als je het kunt winnen? Zeker weten dat je het wilt hebben. Ik ga mezelf maar na.

 

 

Een zak of doos drop, winegums of wat dan ook aan lekkers moet blijkbaar leeg bij mij. En liefst zo snel mogelijk. Ik heb weleens een zak in de auto naar achteren gegooid, omdat ik gek werd van mezelf, ik zat de hele tijd maar door te snaaien. Met als gevolg dat ik zo’n ontzettende zin in nog eentje kreeg dat ik bij een bezinepomp heb moeten stoppen om die zak weer te pakken.

 

En jij kunt zo’n voorraadpakket winnen, bestaande uit vier pakken:

 

1: Red Band Prettige Portie Packs Dropfruit Duo’s  met vijf zakjes à 30 gram

2: Red Band Prettige Portie Packs Berries mix met vier zakjes à 35 gram

3: Venco Lekkere Portie Packs Schoolkrijt met vijf zakjes à 28 gram

4: Venco Lekkere Portie Packs NL drop met vijf zakjes à 32 gram

 

 

Het is erg ja. Ik geef het toe. Lijkt verdacht veel op een verslaving. Maar als een zak of doos dicht is kan ik er juist heel goed van afblijven. Dat doet een echte verslaafde niet natuurlijk. Ik denk dat het dus meer te maken heeft met mijn neiging tot op willen ruimen. Zo’n zak kan namelijk weer weg als ie leeg is. Toch? Ik ben gewoon een keurig type. Dat is alles. Opgeruimd staat netjes.

 

 

Maar dat dooreten hè… Daar hebben de jongens en meisjes van Venco en Red Band dus iets op gevonden. ‘Gecontroleerd snoepen met kleine portieverpakkingen’. Als je er daar dan niet meer dan eentje (of twee) van in je auto legt, dan blijft het een beetje binnen de perken. Moet je de voorraad wel thuis laten natuurlijk. Deze zogenaamde Portie Packs zijn in vier varianten verkrijgbaar. Elke verpakking bestaat uit een aantal zakjes met daarin een kleine portie snoep. Slim toch?

 

Ik mag drie van deze pakketten verloten!

 

En het lijkt me heel goed dat ik niet win, en nog beter dat ik ze zelf niet naar de winnaars hoef op te sturen, want ik sta niet voor mezelf in. Mijn favoriete schoolbordkrijtjes zitten erbij… en die dropfruit-duo’s, waarvan ik steeds een nieuwe moet proberen om te kijken welke combi ik het lekkerst vind. Winnen? Even reageren onder het artikel op Facebook. Of een mailtje naar winnen@franska.nl.

 

 

Succes!

 

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska