Woens­­dag
win­dag! 

Wie wil er genieten? Jij? Moet je dit zien. Krijg ik zomaar gratis en voor niets cadeau om weg te geven.

 

 

Ik mocht eigenlijk zelf, maar ik vond het leuker om het jou te gunnen. Super-sympathiek al zeg ik het zelf. Hoef jij het niet meer te zeggen. Mag wel. No problem natuurlijk. Schijnt dat een mens tegenover een keer kritiek wel tien complimenten nodig heeft. Dus die kunnen maar vast binnen zijn. Je weet nooit wanneer er onverhoeds kritiek op je pad komt tenslotte ;-)

 

Wat ik dan zomaar gratis en voor niets cadeau mag doen?

 

Twee heel leuke dagjes Gouda met overnachting voor twee in een luxe hotel. Inclusief lekkere lunches en diner, met een heerlijke workshop, met een spa-bezoek, met cultuur, met rondkijken en shoppen natuurlijk. Want dat kan daar ook nog eens heel leuk namelijk. En het is zo’n mooie stad, Gouda. Ik kom er zelden en dat is best stom, maar ja… tijd hè. De eerste keer dat ik er liep keek ik m’n ogen uit. Tweede keer trouwens ook, haha. Het is er mooi, authentiek, knus, gezellig, stads en toch behapbaar. Dus… daar wil je naartoe gewoon.

 

 

Hoe die dagjes eruit zien?

 

 

Dag 1: zaterdag

 

  • 10.00 Inchecken bij Best Western****
  • 10.30 Koffie
  • 11.00 Bezoek aan Museum Gouda
  • 12.30 High Cheese Lunch Museumcafé
  • 14.00 Vrije tijd met Goudse shoppingroutes als tip
  • 16.00 Bezoek aan de Siroopwafelfabriek
  • 19.00 Diner bij Unique: culinaire reis met wijnarrangement

 

 

Dag 2: zondag

 

  • 11.00:  Bezoek Spa Gouda inclusief lunch
  • 15.15 – 17.15 Workshop bonbons maken bij Olala

 

 

Zwempakken mee dus. Tassen mee voor de shoppings, al het lekkers dat mee moet en de souvenirs, adressen om ansichtkaarten te sturen. Jazeker, dat kan ook vanuit je eigen land. Telefoons voor de selfies, want die wil ik natuurlijk zien, dat snap je. Ja! Ook van de spa. En de weegschaal thuislaten. Stappenteller oké. Mag.

 

Dit wil je natuurlijk winnen. Logisch. Nou, je weet wat je te doen staat. Even uitleggen onder het artikel op Facebook waarom jij wilt. En misschien even degene taggen die met je mee mag. Heb je geen Facebook, dan graag een goeie reden mailen naar winnen@franska.nl
 

 

 

 
Grijp je kans! Succes!

 

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska