Woensdag Windag

 

Hier ben je vast aan toe na ‘die dagen’. En mooi dat ik dat dus even geregeld heb voor twee personen. Misschien ben jij wel de gelukkige, gewoon even een gokje wagen.

 

 

yoga en detox

Wat ik dan vandaag in de Woensdag Windag weg mag geven? Tadaaaa…. Een dag voor twee inclusief lunch (totale waarde tweehonderd euro) bij ZenZo Yoga, Kijk hier maar even.

 

De oprichtster Monique Christiaans volgde diverse opleidingen tot yoga instructrice en voedingsdeskundige. Nadat ze in aanraking kwam met detoxen is ze zich ook daar meer in gaan verdiepen. Detox is de ideale manier om door middel van een sapkuur het lichaam te reinigen.

 

Voor Monique werkten detoxen en yoga zo goed, dat het inmiddels haar missie is geworden om een plek te creëren waar mensen weer in balans kunnen komen. ZenZo Yoga helpt mensen om bewuster in het leven te staan en meer te genieten.

 

Bij haar kun je lekker aan zee ontspannen. Een ervaring die je niet wilt missen, zoals ik hoorde vertellen. Zelf ben ik helaas nog niet geweest, jij mag dus eerst. En ik hoor heel graag hoe het was (als je gewonnen hebt).

 

Wil je winnen?

 

Reageer dan snel onder het Facebook-bericht over dit artikel en tag eventueel degene met wie je wilt gaan. Geen Facebook, geen nood, een mailtje naar winnen@franska.nl kan ook.

 

Heel veel succes en heel veel plezier straks als je wint. Geniet ervan!

 

Liefs F

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska