Woens­dag Windag

 

Zeker weten dat je meteen zin krijgt om hierin te duiken. Had ik ook toen ik het zag. Heerlijk zacht en zo mooi van kleur.

 

dekbed kussen

 

Oh man, oh man, als ik in deze donkere dagen ergens een mooi opgemaakt bed zie, wil ik er zo induiken. Heerlijk ‘onder de wol’ en genieten met een lekker boek. Mag eventueel ook een kookboek zijn, zo met de kerst op komst. Ik was meteen helemaal in the mood toen ik deze prachtige set van Beddinghouse zag. Zo’n heerlijk winterwarm geruit, beetje ‘loft-style’ relaxed gevoel straalt het uit. En dan toch lekker warm en zacht. Mmm…

 

Ken je Beddinghouse? Ik ben er al jaren fan van en heb al veel leuke dingen samen met hen gedaan. En uiteraard slaap ik ook onder heerlijk zacht beddengoed van hen.

 

Zoals een oud Surinaams gezegde zegt: ‘Je moet het niet van je kennis hebben, maar van je kennissen.’ Zo is het dus gekomen dat ik ook iets voor jou gevraagd heb en nu zomaar drie van die prachtige Edward Multi flanellen dekbedovertreksets mag verloten. Daarbij krijg je ook nog dit mooie sierkussen Etna in de kleur Olive Green. Het kussen, in de maat 45 x 45, is van KAAT Amsterdam heeft een winkelwaarde van € 22,95.

De winnaars van deze set kunnen voor het dekbedovertrek kiezen uit deze maten: 140 x 200/220 cm ( en dan dus twee, winkelwaarde €69,95 per stuk), 200 x 200/220 cm (winkelwaarde €129,95 of 240 x 200/220 cm (winkelwaarde €139,95). 

 

Nou? Helemaal wow toch?

Zie je, of liever, voel je jezelf er al onder liggen? Moet je eerst nog even iets doen. Want de voorwaarde voor deze Woensdag Windag-actie is, dat als je wilt deelnemen, je dan ook de Facebookpagina van Beddinghouse gaat liken. Dat jij dus ook vrienden met ze wordt, net als ik. Dus doe dat even eerst en reageer dan onder het bericht over deze actie op de Facebookpagina van Franska.nl waarom jij dit zo graag wilt winnen.

 

Heel veel succes!

Door: Franska

Afbeelding van Franska