Woens­dag
Windag

 

 

Ik heb een heel lekker cadeau voor je. Ga je de hele herfst en winter plezier van hebben. Want warm en gezellig.

 

Ik herinner me nog als de dag van gisteren dat ik dubbel lag als Kees (een vriend van ons) weer eens bij een bruiloft aan kwam zetten met twee paar geruite pantoffels. Voor meneer een paar van die instappers, voor de aanstaande vrouw des huizes een paar met poemels erop. Toen hij en z’n vrouw vorig jaar hartje winter bij ons logeerden en zij aan de ontbijttafel verscheen met heel leuke pantoffels met poemeltjes was ik meteen hebberig. Zo leuk. Die wilde ik ook. Helaas niet meer te krijgen.

 

 

Want heel eerlijk: ik heb wel zin in van die lekker warme dingen aan m’n voeten. Toeval! Ineens zag ik deze. Die moet ik hebben! Meteen aan het zeuren geslagen bij het bedrijf waar ze vandaan komen natuurlijk. Niet voor mezelf hoor, ik ga ze wel kopen, maar voor jou. Ik ga er namelijk zomaar vanuit dat jij het ‘pantoffels zijn niet hot’-stadium ook al lang gepasseerd bent. Dus, grijp je kans! Zou ik zeker doen voor deze  heerlijke honderd procent schapenwollen vilten mosgroene exemplaren uit de Forest-collectie van Glerups. Je waant je zo in de allergezelligste blokhut in een super-romantische bosomgeving. En een groot voordeel is, je loopt er ook nog zo mee naar buiten. Dat romantische bos in. Kijk maar even, ze hebben zelfs een anti-slip-zool.

 

Hebben?

Twee paar ter waarde van €69,95 mag ik verloten. Geef wel alsjeblieft even je maat en je voorkeur voor een hoog of laag model op bij je reactie op Facebook onder dit artikel. Of als je geen Facebook hebt stuur je een mail aan winnen@franska.nl, natuurlijk ook met je maat en voorkeur.

 

Succes!

 

Door: Franska