Woensdag windag

 

Nog een beetje blue van Blue Monday? Dan wil je dit écht winnen. Ga je je meteen beter door voelen

 

 

Als ik de redactie zo rondkijk zie ik het aan bijna iedereen: de winterblues. Droge lippen en huid, statische haren, kriebelende kelen, en droge ogen. De winter is in volle gang en zelfs ik heb er last van. Nu kan ik zeggen: koop een lekkere reep chocolade, een goede fles wijn en ga een avondje banken. Of boek alvast je zomervakantie. Daar krijg je het ook vanzelf warm van. Maar wat je eigenlijk nodig hebt is een verwen-momentje voor jezelf.

 

Nou, dat valt natuurlijk te regelen. Dus heb ik vandaag een heerlijk verrassingspakket voor je samengesteld met mijn favoriete beautyproducten. Voor je huid, haar, lippen, ogen, alles. Gewoon om jezelf even een goede oppepper te geven om de komende maanden goed door te komen.

 

Winnen?

 

Wil jij de gelukkige zijn? Even een reactie achterlaten op Facebook onder het bericht of een mailtje naar winnen@franska.nl als je geen Facebook hebt. Over een week doe ik de verloting.

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska