Woensdag Windag

 

Iets met Italië. Ik blijk niet de enige te zijn die zich ontzettend thuis voelt in ‘de laars’. Ik heb iets heel leuks voor je.

 

Kreeg een boek van Saskia Balmaekers in handen met de titel: ‘Mijn Italië’. Meteen dacht ik, hoezo? Jouw Italië? Dat zullen we nog wel eens zien. Want het is toevallig ook míjn Italië. Misschien weet ik er nog wel veel meer vanaf… Totdat ik het boek opensloeg en begon te lezen en te bladeren. Heel veel leuke weetjes, tips, plekjes en ook veel herkenbare plaatjes. Dat beest bijvoorbeeld, van de ‘Agip’-benzinestations, met die zes poten. Een van m’n eerste herinneringen. Maar ook zoveel dingen die ik nog niet wist en nog nooit gezien heb. Oh help, ik moet er meteen naartoe. Schade inhalen.

 

Mijn Italië, jouw Italië?

Volgens mij is elk land alleen maar van de mensen die er van houden. Als we het zo afspreken dan zit het wel snor toch? Nou, stel… je wilt van Italië gaan houden, of je houdt er al van… ik kan je dit boek van harte aanbevelen. Het is van Xander Uitgevers en kost €19,99. Meteen bestellen dus. Of eerst even een gokje wagen, want ik mag er drie weggeven.

 

Proberen?

Snel naar de Facebook-pagina van Franska.nl en in het kort uitleggen wat de reden is dat jij dit boek opgestuurd wilt krijgen. En mocht je geen Facebook hebben, dan een mailtje naar winnen@franska.nl.

 

Buona Fortuna!

Door Franska

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs