Deze Woensdag Windag is voor iedereen die misschien nog een paar vakantiekilootjes kwijt wil. Maar dan op een hele leuke manier èn met blijvend resultaat.

 

 

 

The story of my life: gewicht aankomen, kilo’s afvallen and repeat. Zo jojoode ik het jaar door. Kerstkilo’s, vakantiekilo’s, hier en daar een kilootje liefdesverdriet. Net als zoveel andere vrouwen lijnde ik er soms op los om daarna alleen maar weer zwaarder te worden. Hoe kan dat toch?
 

 

 

Eveline van de Waterlaat en Leo Versluys hebben dat geheim ontrafeld. Jarenlang vroegen zij zich af hoe het kan dat als op gewicht blijven gemakkelijk zou zijn, er dan zoveel mensen te zwaar zijn. In hun boek Nu afvallen en nooit meer aankomen beschrijven ze hun eigen verhaal over hun reis om af te vallen en nooit meer aan te komen. In de loop der jaren leerden ze zoveel over diëtetiek, psychologie, therapie, coaching en verandermanagement dat ze besloten om er een boek over te schrijven. En als zij met al die kennis over gezond afvallen nu blijvend gewicht verloren hebben en lekkerder in hun vel zitten, lukt het jou, als je wilt afvallen, vast ook.
 

 

 

Want als je weet waarom je iets doet, of juist niet, is dat volgens Eveline en Leo al de eerste stap om succesvol af te vallen. In hun boek leggen ze uit wat jouw gedrag betekent voor je eetpatroon en leer je welke voeding en gewoonten wel helpen om op gewicht te blijven. Ze geven je fijne tips en tricks om juist met kleine dingen grote resultaten te boeken. En het 7-stappenplan gaat je met simpele oefeningen echt helpen zodat je afvalt en nooit meer aankomt. De oplossing om af te vallen en nooit meer aan te komen ligt met dit boek dus binnen handbereik. Ook iets voor jou?
 

 

 

 

 

 

Dan heb ik goed nieuws: ik mag 5 exemplaren weggeven. Stuur me snel je naam en adresgegevens via winnen@franska.nl.

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit