Heb je pubers die geen zin hebben om huiswerk te maken? Dan heb ik deze Woensdag Windag een toffe prijs waardoor jij nooit meer hoeft te overhoren…

 

 

 

Man, man, man wat werd ik soms moe van hun huiswerk. Want eerlijk is eerlijk, ik draaide mijn hand er niet voor om als het ging om Franse grammatica, maar met wiskunde haakte ik al in de brugklas af. Hoe moest ik dat nou uitleggen? Wat had ik toen graag de online bijlessen van GoStudent in kunnen zetten. Dat had niet alleen hen, maar ook mij een heleboel frustratie gescheeld.

 

 

Want GoStudent zorgt voor online bijles op maat, zodat je kind het wél snapt. Dan gaat het niet alleen om het vak en niveau waarin een leerling bijles nodig heeft, zij kijken ook wie jouw kind is, welk niveau past en wat het leuk vindt om te doen. Dan zoeken zij een bijlesdocent met wie het klikt, wordt leren een appeltje-eitje en heb jij er geen omkijken meer naar.

 

In een privébijles van 50 minuten krijgt jouw puber wekelijks les in een van de 30 vakken die worden aangeboden, gewoon thuis op zijn kamer achter de laptop. Deze resultaatgerichte lessen boek je heel makkelijk online zelf in en via een WhatsAppgroep met een supportteam en de bijlesdocent worden jij en je kind op de hoogte gehouden van zijn vorderingen of waar nog wat aan gewerkt moet worden. Zolang de wifi het maar doet heeft hij dus nooit meer een smoesje om niet aan het werk te gaan.

 

Ik mag voor een persoon zes maanden (1x per week) gratis bijles weggeven voor in het basis- of middelbaar onderwijs. Iets voor jou en je kind? Laat dan op Facebook een reactie achter onder dit bericht of stuur een mailtje aan winnen@franska.nl. Hoe relaxed wil je het hebben?

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit