Hoe grauw het buiten ook is, ik zie het leven vandaag door een roze bril.

 

 

Deze laatste dagen van januari wil ik m’n bed niet uit als het buiten nog donker is, want er is niets fijner dan nog even te soezen als de wekker al gegaan is. En dat is nog veel lekkerder onder dit prachtige dekbedovertrek van Auping

 

En als je dan toch moet opstaan zie je het leven meteen door een vrolijke bril, want het Sydney dekbedovertrek (in de maat 240 x 200/220) heeft een geraffineerde kleuropbouw in de tinten oranje, roze, mauve en rood. Het is gemaakt van katoensatijn met lyocell, waardoor het niet alleen soepel valt, maar ook heerlijk zacht aanvoelt. Over de hele breedte zit een instopstrook en de kussenslopen hebben een dubbele hotelsluiting zodat je kussen er niet uitfloept als je het opschudt.
 

 

 

Je ligt natuurlijk extra lekker als je weet dat je onder een duurzaam geproduceerd overtrek ligt. Lyocell wordt gemaakt van cellulosevezels van beukenbomen en dat is een “groene” keuze want een beuk heeft minder water, bestrijdingsmiddelen en kunstmest nodig om te groeien. Ook het katoen is “schoner” want het wordt geproduceerd volgens de richtlijnen van het Better Cotton Initiative (BCI). Dit zet zich in voor betere economische condities, milieuvriendelijke productie en betere werkomstandigheden in de katoenindustrie.

 

 

Ik mag van Auping niet één, maar twee van deze beauty’s ter waarde van 199 euro weggeven! Dus wil jij zalig slapen en met een goed humeur opstaan, laat dan een reactie achter onder dit Facebookbericht. Of stuur een mailtje met je adresgegevens naar  winnen@franska.nl.

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit