Deze Woensdag Windag heb ik een prijs zonder poespas waar je vast hartstikke blij van wordt.

 

 

Als je haar maar goed zit… Niks zo vervelend als je van de kapper komt en je haar zit prut.

 
Je gaat naar de kapper, wordt geknipt en de hairstylist smeert van alles in je haar wat ervoor zou moeten zorgen dat het exact zo blijft zitten. Die producten MOET je volgens de kapper dus in je badkamerkastje hebben staan. Maar als je afrekent schrik je je wezenloos van de prijs van de conditioner en wax. Beteuterd reken je af, want probeer nu maar eens ‘nee’ te zeggen.

 
Dat zal je niet gebeuren in de Brainwash salons. Bij BrainWash Kappers krijg je mooi haar zonder de poespas, zo weet je dat je nooit te veel betaalt, zeggen ze. Met 175 zaken is het de grootste kappersketen van Nederland met duidelijke prijzen, getrainde stylisten die gewoon goed kunnen knippen en prima advies geven over je coupe en de conditie van je haar.

 

 
Sinds kort hebben ze een eigen, unisex haarproductenlijn: BrainWash Professional die vijftien professionele haarproducten voor thuisgebruik bevat. Alle producten zijn 100% vegan met voedende ingrediënten zoals tarweproteïne, olijfextract, provitamine B5 en vitamine E. Mooi haar voor een vriendenprijsje want elk product kost maar €9. Van de herstellende conditioner tot het verzorgende haarserum. Dat wil je vast wel eens proberen?

 

Bof jij even, want ik mag deze Woensdag Windag drie verrassingspakketjes met 4 producten weggeven. Iets voor jou? Laat dan onder dit Facebookbericht weten waarom jij deze fijne producten wil uitproberen. Geen Facebook? Geen paniek! Een mailtje naar winnen@franska.nl kan ook.

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit