Meine güte, weer een kletsnatte Hollandse zomerdag. Heb je ook zo’n zin om even weg te dromen?

 

Terwijl ik dit stukje zit te tikken valt de regen met bakken uit de hemel. Niks met blote benen en tenen in de zon, maar in een lange broek en sokken om het nog een beetje aangenaam te hebben. Het is echt een Hollandse kwakkelzomer: buien met af en toe een zonnetje.

 

Dus zo af en toe droom ik weg naar warmere zomers met mooie herinneringen aan lange lome dagen waar maar geen einde aan leek te komen. Van vakanties met de kinderen op het Zandvoortse strand, dolverliefd op mijn leuke meneer in Toscane of toen we een hoofdprijs wonnen en zomaar naar tropisch Mauritius mochten in een resort met tig sterren. Oooh zon, die zalige zon. Waar blijft ie nou?

 

Dan maar dromen van een zorgeloze zomer met de nieuwe geur van Betty Barclay. Haar nieuwe eau de parfum heet Dream Away en die is me toch verrukkelijk! Met bloemige, zijdezachte tonen van fruitige mandarijn, opwindende artemisia en frisse appel.

 

 

 

In het hart van de geur ontvouwt zich een uitzonderlijk vrouwelijk en luchtig boeket van jasmijn, perzik en viooltjes, dat in de basis wordt omringd door sensuele akkoorden van witte musk, zoete vanille en levendige patchouli. Dat verzin ik natuurlijk niet zelf, dat doet de parfumeur van Betty Barclay. En dat zij verstand van zaken heeft is wel duidelijk. Dit is echt een van de fijnste geuren van dit moment. Heerlijk om te dragen en bij weg te dromen…

 

Winnen? Laat dan een reactie achter onder dit Facebookbericht. Geen Facebook? Geen paniek! Dan even een mailtje aan winnen@franska.nl.

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit