Deze Woensdag Windag is voor iedereen die graag dingen uitprobeert. Nieuwsgierig geworden?

 

 

Al jaren kijken mijn huisgenoten soms een beetje beteuterd naar hun bord als ik weer eens wat nieuws in de keuken heb uitgeprobeerd. Gaat niet altijd even goed, maar leuk is het wel. Waar ze in Huize Smit wel heel blij van worden, zijn mijn zelfgemaakt pizza’s. Ging eerst ook niet zo goed omdat ik het deeg maar niet perfect kreeg. Maar toen ik het eens probeerde met het verse pizzadeeg van Tante Fanny gingen hier de duimpjes omhoog. Sindsdien loopt het in mijn keuken op rolletjes. Deegrolletjes welteverstaan.

 

Waarom zou ik moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Het koken en bakken met dit verse deeg op rol is easypeasy. Het is kakelvers en in een mum van tijd zet je er iets lekkers mee op tafel. Ook handig als je onverwachts bezoek krijgt en een gezellige snack op tafel wil zetten. Want er zit niet alleen pizzadeeg in het assortiment, ze maken ook deeg voor flammkuchen of quiches en taarten. Er is zelfs een vegan versie te koop.

 

 

Heel Holland Bakt is er niets bij want alle lekkerbekken van Nederland kunnen hun fantasie de vrije loop laten en er de beste taarten, pizza’s, snacks en tussendoortjes mee maken. En ben je niet zo’n keukenprinses dan vind je op hun website meer dan 300 variaties ter inspiratie of kun je een gratis receptenboekje downloaden

 

Wil je ook eens iets nieuws in de keuken uitproberen? Ik mag 10 pakketten weggeven met

 

alle soorten Tante Fanny pizzadeeg en flammkuchendeeg. Je krijgt er meteen een luxe pizzasnijder bij en de laatste editie van Foodies Magazine met daarin 3 lekkere recepten van Tante Fanny en nog twee extra receptenboekjes om het feest compleet te maken.

 

Je weet wat je moet doen hè? Een reactie onder dit Facebookbericht of een mailtje aan winnen@franska.nl

 

Succes!

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit