Winnen voor je Valentijn, of lekker voor jezelf

 

Deze Valentijnsdag Windag mag je zelf kiezen wat je wil winnen. Voor je lief, je moeder, je vriendin of jezelf. Benieuwd?

 

 

Voor al die vrouwen die net als ik die dol zijn op bling bling is er een fantastische winkel: My Jewellery. Overal in Nederland vind je deze gezellige zaken vol met oorbellen, ringen, kettingen en armbanden. Als ik erlangs loop wil ik altijd even rondneuzen en natuurlijk een paar bellen scoren.

 

Nu de fysieke winkels vanwege de lockdown gesloten zijn kan je je slag slaan in hun uitgebreide webshop. Daar kun je dus ook terecht voor een bijzonder Valentijnscadeautje voor je lief, je zus of je vriendin. Of voor jezelf, dat kan natuurlijk ook.

 

 

De ontwerpers hebben een speciale Valentijnscollectie gemaakt waarin hartjes centraal staan. In armbandjes of oorbellen, bomvol glimmertjes of juist heel strak. De Lucky Charm collectie zit vol met gelukssieraden waar bijvoorbeeld een bedeltje in de vorm van een klavertje vier aan hangt. Of eentje waar een lieve spreuk op staat. De sieraden worden gemaakt van roestvrijstaal in een goud- of zilvertint waardoor ze niet verkleuren. Er zit vast iets tussen wat je mooi vindt om weg te geven of om zelf te houden.

 

 

And this is your lucky day, want ik mag twee keer € 50,- shoptegoed weggeven. Dat wordt heerlijk shoppen op de website. Je bent wel even zoet voor je alles hebt bekeken en er komen iedere dag weer nieuwe leuke items bij. Happy shopping!

 

Dit riante shoptegoed kun je winnen door een reactie onder dit bericht op Facebook achter te laten. Geen Facebook? Dan graag een mailtje aan winnen@franska.nl.

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit