Winnen op een donderdag?

 

Nou, als dit geen goedemorgen wordt… Ik mag namelijk ook eens een keer iets weggeven.

 

En het is niet per se extreem kostbaar, het is wel heel exclusief en als eerste en moeilijk om er tussen te komen. En zo. Iets in me zegt namelijk dat jij ook helemaal verslingerd was aan Downton Abbey. Ik heb de afleveringen als een soort verslaafde tot me genomen. De hele dvd-box aangeschaft en ritueel bekeken. Met mijn moeder. Niets fijner dan samen verliefd zijn op dezelfde serie. Maar toen was het stil en misten we onze karakters. Dus ik begon gewoon weer opnieuw, kon mij het schelen. Alles om weer in die sfeer van toen te komen.

 

Maar nu is het moment daar: de film. Een lange speelfilm. Twee uur Downton. En dinsdag, dan is de première. In het Amsterdamse Tuschinski, waar een première hoort plaats te vinden. Maar dan wel weer om 16:00 uur ’s middags, dus op een schappelijke tijd. Kun je daarna nog gezellig een hapje eten.

 

Wil je? Mail me dan op winnen@franska.nl. Ik ben er ook, gezellig.

 

Fijne dag,

May

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach