Wie niet van stilte houdt moet nu niet meeloten!

 

En wie niet van bosrijke natuur, bosuilen, reeën en zangvogels houdt evenmin.

 

Maar als je daar allemaal wel van houdt, net als van landgoederen en luxueuze b&b guesthouses, dan is dit je kans. Het landgoed in kwestie heet Driebelterveld en ligt midden in het bosrijke natuurgebied Herikerberg in Markelo (gemeente Hof van Twente), oftewel een waar walhalla voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers. En met in de omgeving ook nog eens meer dan genoeg restaurants (in verschillende prijsklassen) en voor de liefhebber drie achttienholes golfbanen.

 

 

Op het landgoed staat een vrijstaande studio voor twee personen. Compleet met keuken en badkamer en privéterras waar de reeën zomaar voorbij kunnen komen. In het seizoen kan er bovendien naar hartenlust worden genoten van de appels van de boom die voor de deur staat. 

 

Behalve deze studio is er ook een half vrijstaande vakantiewoning voor vier gasten, met op de begane grond een ruimte zitkamer, eetgedeelte, volledig ingerichte keuken, badkamer en tweepersoons slaapkamer en op de eerste verdieping (zolder) een tweede slaapkamer. Natuurlijk heeft ook deze woning een privéterras en mogen gasten die hier verblijven ook best wel even van de appels aan de boom van de buren snoepen.

 

 

 

 

Voor gemeenschappelijk gebruik van de gasten, tot slot, wacht de relaxruimte met infraroodsauna en crosstrainer. En het ontbijt van zelfgebakken brood, versgeperste jus d’orange, eitjes van de lokale eierboer, roomboter en broodbeleg, wordt in de ochtend lekker aan de deur bezorgd. Waarbij er met speciale wensen ook nog eens rekening wordt gehouden.

 

Als dit geen fijn vooruitzicht is… Eén overnachting voor z’n tweetjes wordt verloot. Wie niet in de prijzen valt, kan uiteraard zelf boeken. Veel plezier alvast! 

 

 

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of rechtstreeks bij Landgoed Driebelterveld telefoon +31 6 18904495.

 

WINNEN?

 

Lijkt het je wat om hier één nacht gratis te verblijven? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl

 

De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

 

Door: Brigitte Bormans

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.

Afbeelding van Brigitte Bormans