Wie durft?

 

Wat zie ik vandaag ineens op instagram? Alexandra Schulman, tot juni hoofdredacteur van de Britse Vogue, plaatst een spiegelselfie in bikini. Wow! Als je nou iets niet verwacht van iemand uit de Vogue-stal, dan is het dit wel. Niks gefotoshopt. Niks proberen op een meisje van 18 te lijken. Gewoon 60. Rond uitkomen voor wie je bent en hoe je eruit ziet.

 

Time for the boat trip

A post shared by Alexandra Shulman (@alexandrashulman) on

 

Ik vind het ongelofelijk stoer

 

Ik vond het al zo fijn, elke keer als ik haar zag. Laatst nog een keer de documentaire bekeken over ‘the making of’ van hun jubileumnummer. Heerlijk om naar te kijken. Niet zo’n graatmagere modepop, maar gewoon een keihard werkende vrouw, die (volgens mij) gewoon altijd goed eet.

 

De hamvraag

 

Over een beetje spek op je lijf gesproken… wie durft het ook, net als Alexandra: een (spiegel)selfie in badpak of bikini? Dat we de wereld eens laten zien wat nou eigenlijk een echte on-gefotoshopte vrouw is. Dat we heus niet allemaal ons hele leven met een killerbody, sixpack, slanke taille en als een jong meisje rond blijven lopen. Doe je mee? Zet je foto dan onder het bericht over dit artikel op de Facebookpagina van Franska.nl.

 

 

  

 

Door Franska

Fotografie: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter