Wegdromen bij deze droomhuizen op Netflix

YES, we mogen weer. Nou ja, een soort van. Tuurlijk, we moeten een testje vooraf doen en sommige landen hebben nog een quarantaineplicht, maar het is al zóveel beter dan vorig jaar.

 

 

 

Ik heb het natuurlijk over zomer en vakantie. Heerlijk dat we weer kunnen boeken, het vliegtuig in mogen stappen en kunnen genieten van andere landen. Want heel eerlijk: zo’n zomer in eigen land vond ik voor een jaartje prima, maar ik ben nu toch wel erg blij dat het weer anders is.

 

En behalve de bestemming is dan natuurlijk ook altijd de grote vraag waar je gaat slapen. Nu heb ik gisteren The World’s Most Amazing Vacation Rentals gezien op Netflix en ik wil dus in ál deze accommodaties slapen. Dan moet ik nog wel even doorsparen, maar geloof me: deze huizen zijn niet normaal. Van gigantisch luxe tot heel origineel en anders dan anders.

 

De mooiste locaties komen voorbij en mijn bucket list van bestemmingen is echt verdubbeld na het zien hiervan. Wegdromen to the max. Nu ga ik ze allemaal opzoeken op internet en waarschijnlijk schrikken van de prijzen, maar als je een groepje bij elkaar krijgt moet het mogelijk zijn. Toch? TOCH?

 

Sowieso hebben ze ook een item met budget friendly rentals, dus het zou oprecht mogelijk zijn. Echt, alleen al naar het kijken hiervan voelt alsof je op vakantie bent. Zó’n aanrader.

 

 

Beeld: Netflix

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer