Weet je nog de affaire
Bill-Monica?

 

Dat wordt drie dagen smullen!

 

 

Bill en Monica dus. Jarenlang werd gesproken over het Lewinsky-schandaal. Want het was me toch ook een verhaal. Zij was stagiair. Hij was president van Amerika. Zij was 22. Hij was getrouwd. Monica is inmiddels een volwassen vrouw met een eigen mening die ze regelmatig uit op haar Twitter account. En grappig is ze ook. Zo reageerde ze afgelopen week op hilarische wijze op een Tweet van Adam Grant met de vraag wat het slechtste carrière advies was dat je ooit hebt gekregen met: ‘Een stage in het Witte Huis zal fantastisch staan op je C.V.’ Humor, humor, humor.

 

 

Nu zijn de rollen omgedraaid. Hoe? Zet maandag 22 juli je televisie maar aan: NPO 2, 22.40 uur tot 23.40 uur. En daarna nog een keer op dinsdag 23 en woensdag 24 juli. Zelfde tijd, zelfde zender. Want de serie ‘The Clinton Affair’ is dan eindelijk te zien. Alle inside scoops, verhalen en dingen die je nog niet eerder wist over dit enorme schandaal komen aan het licht. Een ware kijk-tip dus. Ik kan nu al niet wachten… Jij?

 

Door: Brigitte Bormans

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.

Afbeelding van Brigitte Bormans