Walter en Joy van B&B Vol Liefde gaan dansen op Schiphol

 

Stop met wat je aan het doen bent en zorg ervoor dat je morgenochtend vrij bent om naar Schiphol te gaan. Dit wil — nee, móet — je namelijk meemaken als je ook elke dag aan de tv gekluisterd zit voor B&B Vol Liefde.

 

 

 

Walter en Joy gaan namelijk morgen tussen half tien en tien uur ’s ochtends een showtje weggeven op het vliegveld. Op Instagram maakten de twee deelnemers bekend bij het Iamsterdam-beeld een dansje te gaan wagen.

 

Waarom? Dat weten ze zelf ook niet per se. Walter vertelt: ‘En waarom, vragen mensen. Nou, omdat het me blij maakt, en als het iemand anders blij maakt, dan dansen we samen. En als je het gek vindt, vind je het gek. Dat is ook helemaal goed. Maar als je zin hebt om te dansen, dan zijn we daar denk ik tussen half tien en tien uur, waar het beeld staat van Iamsterdam. Joy komt hopelijk ook.’ Joy reageert ook op Instagram: ‘Lieve Walter, ik ben erbij. Challenge accepted.’

 

De dansmoves van Walter hebben we uiteraard al mogen bewonderen, maar of Joy een beetje soepele heupjes heeft weten we nog niet. Ik zit nu serieus te twijfelen of ik morgenochtend niet even een dansje meedoe. Wie joint?

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Joy van Swieten (@joyvanswieten)

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer