Waarom Nine Perfect Strangers een wereldserie is

 

Ken je dat gat waar je in valt als je serie du moment af is?

 

 

Ik had het na Downton Abbey, na The Bodyguard, elke keer na Grace and Frankie en nu na The Undoing. Wat doe je dan? Praten met mensen die in hetzelfde schuitje zitten en vragen of zij iets weten om de leegte op te vullen. Zij kennen je smaak tenslotte. Ik kreeg uit meerdere hoeken Nine Perfect Strangers door, te zien op Amazon.com en daar had je al een abonnement op want je keek natuurlijk naar The Real Housewives of Beverly Hills

 

Ik ben nu bij aflevering 3 en ja hoor, ik heb weer een nieuwe verslaving te pakken. Een opsomming waarom Nine Perfect Strangers je nieuwe serie is.

 

1.  Hij is geproduceerd door Nicole Kidman

En zij zwaaide ook met haar toverstaf bij Big Little Lies en The Undoing. Een betere kwaliteitsgarantie is er inmiddels niet, als je het mij vraagt.

 

2.  De auteur van het boek Nine Perfect Strangers is dezelfde als van Big Little Lies

Liane Moriarty weet blijkbaar wat ons intrigeert.

 

3.  Die eerste scène met Nicole Kidman

In het kort: Masha is een Russische vrouw die een extreem duur en uniek resort runt waar je letterlijk herboren uit zal komen. In Nine Perfect Strangers zien we negen totaal van elkaar verschillende personen het resort binnenkomen, allemaal nieuwsgierig en een tikje angstig voor hun ontmoeting met Masha. De bewuste scène waarin zij Masha voor het eerst zien, was ook het eerste moment waarop de cast Nicole Kidman ontmoette. Helemaal ‘in character’, zoals dat heet, en daardoor meteen zo ontzettend goed gelukt.

 

4.  De serie is in Australië gefilmd

Dus prachtige natuur. Het verhaal speelt zich eigenlijk af in Californië, maar door Covid werd ervoor gekozen om in Australië te draaien.

 

5.  Sommige scènes zijn zo heftig dat de actuers van tevoren met counselors spraken om de scène goed door te komen.

 

6.  De regisseur zelf is vooral trots op aflevering 7 en 8, dus ik geef vanavond nog even gas.

 

Beeld: YouTube

 

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach