Waar we ons groen en geel aan ergeren op het werk

 

Goedemiddag, welkom op gek-op-lijstjes-punt-nl met vandaag een opsomming waar jij je enorm in gaat vinden.

 

 

Mits je werkt, dat is wel een beetje de voorwaarde voor herkenning deze keer. First things first, je bent natuurlijk gék op je collega’s a.k.a. co-workers a.k.a. de mensen die je vaker ziet dan je bloedeigen familie, maar zoals het hoort heb je zelfs in de beste families irritaties en op de werkvloer al helemaal. Wat blijkt? De werkende mensch ergert zich kapót. Daarom presenteren, serveren en souffleren wij je de acht waar wij mensen schijnbaar groen en geel van gaan zien.

 

1. Blijven scrollen onder meetings

 

Snel een mailtje eruit, nog even appen met thuis; als je geliefd wil blijven doe het dan niet onder de vergadering. Het voelt voor de rest alsof ze niet belangrijk zijn en dat wil je niet natuurlijk.

 

2. Mails krijgen van je overbuurman-vrouw

 

Halloooohoooo, ik zit hier. Als jij praat, dan luister ik, daar hoef je me echt geen mails voor te sturen om die enorme afstand van een hele meter voor te overbruggen. Duidelijke zaak, als je iets wil zeggen-vragen-weten dan doe je dat mondeling.

 

3. Roddelen

 

Lullen over anderen is niet de bedoeling en de meeste mensen raken niet zo van je gecharmeerd als je het doet.

 

4. Onfrisse wc’s

 

Uit een onderzoek van Acties.nl blijkt dat de helft van de vrouwen de grote boodschap voor thuis bewaart, omdat het potje er hygiënisch nogal slecht bij staat op de werkvloer. Hè jekkederrie, jongens.

 

5. Niet op de hoogte zijn

 

De werkende mensch vindt het irritant als de communicatie vanuit het management maar mondjesmaat gaat. Het is zelfs één van de aller- allergrootste irritaties op het werk. Dus bobo’s, gewoon zeggen waar het op staat.

 

6. Te koud-warm-koud-warm

 

De temperatuur speelt mee in het warmlopen voor je werk. Nu lopen wij hier uiteen van koelbloedig tot snikheet en rommelen we afzonderlijk allemaal aan de bediening van het ding, maar als je het klimaat van de kantoortuin onder controle hebt, dan scheelt dat gedoe.

 

7. Een slappe bak

 

Dit is wel een millennialkwestie; het is een frustratie van mensen onder de 35 jaar, maar wij kunnen er dus nogal slecht tegen als de koffie niet te hachelen is. Waar ik me volledig bij aansluit, maar je weet waar dat door komt.

 

8. Meezingers

 

Deze mensen bestaan blijkbaar en dan heb ik het niet over de gezelligerds die lekker een moppie meezingen, maar over het slag dat dit irritant vindt. Ik heb maar één advies: lozen die collega of het zelf op een rennen zetten. Al scoor je met luidruchtig zijn dus blijkbaar geen punten bij collega’s.

 

Ok, nog even volhouden, het is alweer bijna weekend.

 

 

Bron: SchaalX en Business Insider

 

Door: Adeline Mans

Afbeelding van Adeline Mans