Voor wie niet genoeg heeft aan seizoen 4 van The Crown

 

Slechts twee dagen had ik er dit keer voor nodig. Het ging nog sneller dan de vorige keer.

 

 

Zat je ook aan je scherm geplakt voor het vierde seizoen van The Crown op Netflix? Ik was zo slim om de Netflix-app ook op mijn telefoon te zetten. Zo kon ik er nog snel een extra aflevering doorheen jassen terwijl ik de handdoeken uit de droger haalde of stond te wachten tot de pasta gaar was.
 

Ja, zo erg is het met mij. Ik móet het zien. Maar nu ik dan echt alle afleveringen uit heb zit ik als een klein kind te mokken. Want ik wil meer. Nou weet ik wel dat er nog twee seizoenen over dit illustere koningshuis aan zitten te komen, maar daar moet ik nog veel te lang op wachten. 

 
Zul je altijd zien, komt de oplossing vanzelf. Want ratataaaaaaa: op Facebook kun je dus allerlei filmpjes bekijken over the making of The Crown. Zo zie je bijvoorbeeld hoe de kostuumontwerper al die geweldige kleding van Diana heeft verzameld of hoe Margaret Thatcher een icoon werd als premier. Maar wat ik nog veel leuker vind is de verbluffende gelijkenis tussen de acteurs en de personages die ze neerzetten. En wat ze zelf van het karakter vinden dat ze spelen.

 
Dus wie maar geen genoeg kan krijgen van seizoen vier, klik als de wiedeweerga hier.

 
Graag gedaan!
 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit