Voor 350 euro kun je trouwen in de McDonald’s

 

Het is dat ik vorig jaar lente al mijn jawoord heb gegeven, maar anders had ik het wel geweten. Een feest tussen de kipnuggets en de milkshakes, wat wil je nog meer?

 

Je kunt namelijk voor slechts 350 euro officieel trouwen in de McDonald’s. Je moet hier wel eventjes voor naar Hongkong vliegen, maar dan heb je ook wat. Romantiek tussen de hamburgers, dat idee. Je kunt ook kiezen voor een wat luxer pakket: dan ben je ongeveer 1100 euro kwijt. En dat is best een koopje, want gemiddeld kost een beetje bruiloft in ons land al gauw rond de 10.000 euro.

 

Wat je krijgt op je grote dag? Je hebt de volledige Mac tot je beschikking voor twee uur lang, een bruidsboeket gemaakt van ballonnen en een ring in de stijl van de fastfoodketen: ook dat hoort bij de pret. “We zijn er destijds mee begonnen omdat we van tortelduifjes vaak te horen kregen dat hun eerste afspraakje in een McDonald’s plaatsgevonden had. Hier zijn al een hoop liefdesverhalen ontstaan”, laat iemand van de lokale Mac weten. Nou, wij snappen het. Reken maar dat je gasten met een lach aan tafel schuiven.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

a blushing bride with her balloon bouquet ??? we had a lot of fun at our mcdonald’s wedding!! comment “?” if u have seen our latest video!

Een bericht gedeeld door Safiya Nygaard (@safiyany) op

 

Door: Redactie Amayzine.com