Anita’s test 3
nieuwe mascara’s

 

Elke vrijdag vlogt Anita over haar beautygeheimen. Deze week test ze drie mascara’s die net gelanceerd zijn. Maar zijn ze wel fiftiesproof?

 

Het is echt een schoonheidsideaal, volle wimpers voor een verleidelijke oogopslag. Zelf gebruik ik daarom bijna elke dag mascara.
Nu had ik jarenlang had ik een vast merk, en kocht ik elke keer blind een nieuwe. Maar er gebeurt zoveel op mascaragebied, dat ik dat nu niet snel meer zal doen.

 

Er zijn nu drie mascara’s uitgekomen die echt vernieuwend zijn. Maar ja, geschikt voor een dertiger of ook voor een vijftiger? Het lijkt namelijk wel of mijn oogleden dikker en rimpeliger worden, en mijn wimpers steeds korter en kleurlozer. Dus ik ben reuze benieuwd of die nieuwe mascara’s ook voor mij werken. Ik test dus drie net gelanceerde mascara’s. Ik test ze op kleurechtheid, klonteren, afgeven op de huid, dikte en natuurlijk op lengte.

 

Dit zijn de drie bijzondere en nieuwe mascara’s:

 

Rimmel Volume Shake 1 €15,49

Een volume-mascara met 3d-fiberborsteltje en met handig shakersysteem dat de mascara ververst bij elke shakebeweging. Hierdoor krijg je dus geen klonters op je wimpers.

 

Lancôme Monsieur Big €30

Je wimpers worden mooier, voller en XXL  door de combinatie van een gebogen borsteltje en het volume-effect: een soort nepwimper-effect. (Vanaf 1 mei in de winkel.)

 

Clinique Lash Power Flutter-to-Full €28,50

Een ‘custom-fit’ mascara waarmee je met een simpele draai de borstelhaartjes compacter of losser kunt draaien, en zo de hoeveelheid mascara bepaalt die op het borsteltje komt. En dus ook welke mascara-look je wilt: van naturel tot dramatisch. Dus eigenlijk drie mascara’s in één.

 

P.S. Deze mascaratips helpen je net een stapje verder, want wist je bijvoorbeeld al dat je de mascara het beste zigzaggend kunt aanbrengen? 

 

 

 

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl vlogt ze wekelijks over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.

Fotografie: Esmee Franken. Visagie: Linda van Iperen. Haarstylist: Mandy Huijs.