Droom-uit­­zicht!

 

Sonja: Happy campers weten dat er niets lekkerder slaapt dan in de natuur. De geluiden van het bos en de beestjes, de gezonde ochtendgeur als je ‘s ochtends naar buiten stapt… Wil je dit iedere dag? Kan gewoon hoor!

 

 


 

Op vakantie is het uitzicht is vaak zo adembenemend dat je er het liefst een strikje om zou willen doen om mee naar huis te nemen. Dat heb ik in ieder geval elke zomervakantie als we onze tent weer inpakken om terug te rijden naar onze nieuwbouwwijk.

 

Wil je ook dat gevoel van de natuur in je slaapkamer, kijk dan eens naar deze behangetjes. Iedere avond voor het slapengaan even wegdromen met een adembenemend uitzicht terwijl je gewoon in je eigen boxspring ligt! De geur en de krekels moet je er nog wel even bij bedenken, maar dat is tijdelijk op te lossen met een lekker geurkaarsje en rustgevend meditatiemuziekje. Tot de volgende vakantie weer voor de deur staat doe ik het even zo, want uiteindelijk gaat er voor mij toch niets boven ‘the real deal’.

 

Hoewel, nu geniet ik nog even van het ‘echte’ uitzicht. Want – as we speak – snuif ik de geur van de bomen, ergens in Frankrijk, nog een keertje extra op en prutsen we ‘s avonds lekker een maaltijdje in elkaar. Even bijtanken en opladen om straks weer uitgerust terug te tuffen naar onze bakstenen wijk…

 

De behangetjes zijn verkrijgbaar per vierkante meter en kun je dus helemaal op maat van de wand laten maken. Zo kan je optimaal van het uitzicht genieten voor gemiddeld €30 p/m2. Je vindt ze hier

 

 

Sonja Balfoort heeft een grote liefde voor interieur, food en garden. Ze is dol op magazines en reist graag. Sonja is getrouwd en heeft twee kinderen.

Fotografie: muralswallpaper