Het festivalseizoen is geopend!

 

Zin in een bijzonder uitstapje, deze week? Dat kan, want het festivalseizoen is begonnen! Breng eens een bezoekje aan Swan Market in Tilburg of de Floraliën in de Brabanthallen!

 

 

zaterdag 22 april

De Betuwe verkennen zoals dat normaal onmogelijk is, kan wel tijdens één van de acht afstanden tijdens de Nationale Rode Kruis Bloesemtocht! Speciale bruggen en toegang tot diverse privégebieden maken het mogelijk om dwars door dit prachtige natuurrijke gebied te wandelen en te genieten van de bloeiende lente. Extra leuk tijdens deze wandeltocht? De dweilorkesten, popgroepen en diverse horecagelegenheden die het uitje compleet maken!

Nationale Rode Kruis Bloesemtocht 

 

zondag 23 april

Wil je lekker slenteren langs mooie spulletjes van startende, creatieve ondernemers? Dan is Swan Market de place to be. Maar er is meer: op de lifestyle markt is een divers creatief aanbod te vinden: van handgemaakte sieraden, accessoires, vintage en fashion tot betaalbare kunst en toffe interieur-items. Naast al het shop-plezier word je verwend met (h)eerlijk eten & drinken, aangeboden door authentieke food trucks. En natuurlijk is er livemuziek van opkomende tot gerenommeerde artiesten. 

Spoorzone in Tilburg, Swan Market

 

woensdag 26 april

Vorig jaar kwamen er maar liefst 175.000 bezoekers naar dit gratis festival. Ook nu vindt het weer plaats op zeven buitenpodia met elk z’n eigen muziekstijl. Van pop tot indie, en van blues en hiphop tot jazz, je hoort het verspreid door Den Haag op Koningsnacht. Internationale en lokale artiesten spelen er de sterren van de hemel, terwijl jij lekker geniet van een vrolijke avond uit.

The life I live, Den Haag 

 

 

donderdag 27 april

Da’s weer eens wat anders dan Amsterdam: van het centrum van Haarlem en Schalkwijk tot aan Haarlem-Noord barst het tijdens Koningsdag ook in Haarlem van de activiteiten, kermissen en vrijmarkten. De vrijmarkten vinden kriskras door de stad plaats. Je kunt de kraampjes bezoeken tussen 7.00 en 17.00 uur. Verder zijn er nog heel veel kinderactiviteiten, muziekpodia en straatfeesten. Oranje boven!
Koningsdag Haarlem

 

 

28 april t/m 7 mei
Ken je ‘m nog, ‘Bloemen houden van mensen’? Nou, ervaar dat maar tijdens een uitstapje naar de Floraliën Nederland in de Brabanthallen in Den Bosch! Tijdens de grootste bloemen- en plantenexpo ter wereld worden al je zintuigen geprikkeld: zelfs proeverijen met heerlijke boomjenever en roze appelmoes staan voor je klaar. Verder vormen de voorbeeldtuinen, net zoals de diverse leuke workshops, een bron van inspiratie. Kortom, een must voor iedereen met groene vingers (of die ze juist wil hebben).
Floraliën 

 

 

CHYMO & MORE Photography, Koray-Poyraz