Verliefd op Maxima en haar bril

 

Ik heb een beetje een haat-liefdeverhouding met de bril. Voor mij, al mijn hele leven een ferme plus 3, letterlijk een essentieel instrument.

 

 

Bovendien kan het een manier zijn om je look te completeren (trouwens het meest verkeerd gebruikte woord ooit: completeren. Iedereen zegt complementeren, maar als je het gebruikt in de vorm van aanvullen, compleet maken, dan is het dus completeren. Ja sorry, dat moest er even uit) en op het gebied van mode je zegje te doen. Dat lukt de een beter dan de ander, maar wat was ik weer intens verliefd op onze koningin toen ik haar zo achter haar computer zag zitten met haar stevige brilmontuur. Sterk, slim en sophisticated.

 

Ondertussen gleed mijn oog af naar haar kledingstuk. Kwam me bekend voor. Ik appte meteen modevriend R, die me nogal eens op een vers merkje wil wijzen. ‘Is haar jurk niet van RIXO, dat leuke Londense merkje waar jij me vorig jaar op wees?‘ app ik hem om acht uur ’s ochtends terwijl ik mijn dagelijkse drie minuten aan het planken ben (een mens moet wat om de aandacht van dat verdraaide planken af te leiden). Binnen drie minuten heb ik antwoord. Bingo. ‘Klopt,’ appt vriend R. Herkende de fabric en de print meteen, maar heb het bewijsmateriaal er even bij gezocht et voilà, daar was-ie. Via Farfetch te koop en van RIXO dus. Ik zou zeggen: bestel maar, want if it’s good enough for Máxima…

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach