Verhip, alweer een week voorbij. Dus hoogste tijd voor een nieuwe Woensdag Windag.

 

Met vandaag een fijn pakket voor de keukenprinses (of -kluns) die graag een goedgevulde voorraadkast heeft vol met lekkere dingen die altijd van pas komen. Hier, twee pakken pasta van topkwaliteit. Want de Italiaanse keuken houdt zo van goede ingrediënten. Doe ik er voor als extraatje ook nog twee soorten saus bij. Zo maak je een smakelijk bordje pasta in een handomdraai.

 

En wat dacht je van deze balsamicoazijn en de cremaceto classico? Dat is een crèmige saus op basis van 55% balsamicoazijn en heerlijk in de salade. Hier, ik geef je meteen een recept. Probeer de cremaceto classico ook eens bij een lekker biefstukje. Je weet niet wat je proeft!

 

In de keuken kun je niet zonder goede bloemenhoning. Als vervanger van suiker bij het bakken, of in een frisse dressing. Dat zit dus ook in het keukenprinsessenpakket. En wil je snel een feestelijk gebakje op tafel zetten dan is het altijd handig om kant-en-klaar glazuur of botercrème in huis te hebben. Zo vrolijk je easy peasy een simpel plakje cake op als je onverwacht bezoek krijgt.

 

Ik ben ook benieuwd hoe lang je van die lekkere pepermuntjes en zwartwitjes af kunt blijven. Deze originele Wilhelmina’s zijn echt de allerlekkerste.

 

Nou, krijg je al trek in dit keukenprinsespakket? Dan zou ik maar meedoen als ik jou was. Hop, hop, meteen naar onze Facebookpagina en reageren natuurlijk. Of (als je geen Facebook hebt) een mailtje sturen naar winnen@franska.nl

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit