Veggie stilleven

 

Willemijn: Bloemen zijn mijn first love, maar ik hou ook ontzettend van mooie groepjes groenten.

 

Wanneer je erg houdt van de pure groentekeuken zoals ik, ben je vast bekend met Natascha Boudewijn van De keuken van greendelicious. Je vindt haar meestal in haar kookatelier, in haar moestuin, schrijvend aan een kookboek of reizend door Europa voor groene seizoensinspiratie. Uit al deze veggie belevenissen ontsproot ook het zaadje voor haar foto-stillevens van groenten en kruiden. Komende zomer worden aan deze prachtige serie ook combinaties van eetbare bloemen en vruchten toegevoegd. En dat allemaal in de 80 m2 grote moestuin van Natascha in Voorschoten. Kan niet wachten tot dat allemaal in bloei staat!

 

 
Er zijn van elke foto beperkte oplages in verschillende formaten verkrijgbaar, kijk op Instagram voor de hele serie. De foto’s worden hoogwaardig gedrukt op: Hahnemuhle papier, dibond (aluminium) of op dibond achter acryl (museumkwaliteit) Van elke foto in elke afmeting op elk materiaal worden er maximaal vijf verkocht. Prijs op aanvraag.

 

 

 

Groepjes groenten in een mooie kraam of moestuin geven mij net zo’n fijn gevoel als een mooie stal of pluktuin met bloemen. Ook thuis is het leuk om eens artisjokken met bramen in een vaas te zetten, of wortels met loof in combinatie met paarse asperges als ‘bloem’ combinatie in een glazen weckpot. Een levende moestuin in een vaas op tafel met een veggie stilleven aan de muur erboven, probeer het eens!

 

Informatie: info@greendelicious.nl & www.dekeukenvangreendelicious.nl & 06-20613762 & https://www.instagram.com/green.delicious/

 

Trek gekregen in artisjok? Kijk hier voor een heerlijk recept.

 

 

 

Willemijn ter Hart-Koopal @ Flowerstories droomt van een ecologische boerderij op het platteland met een grote moes- en bloementuin. Ze blogt, is bloemenstylist en werkt voor verschillende tijdschriften, websites en evenementen. 

Portret: Juliette van Eijsden.