Vanaf deze datum staat seizoen 7 van Grace and Frankie online

 

 

Een beetje bitterzoet dit wel, want aan de ene kant ben ik heel blij dat Grace and Frankie ein-de-lijk terugkomt, maar aan de andere kant: het is het allerlaatste seizoen en dan is het klaar.

 

 

Ik mag dus hopen dat dit laatste seizoen een knaller wordt, want deze serie verdient wel een mooi einde. Of dat het geval is kunnen we morgen weten, want jawel: vanaf morgen staat het hele seizoen op Netflix. WHUT?

 

Had ik dus eventjes hélemaal gemist, dat ze al zo snel terugkwamen. Maar helemaal prima natuurlijk, want ik zag het vandaag op Twitter en ik hoef nog geen 24 uur meer te wachten. Hartstikke top dus. Ik ga wel even de laatste afleveringen van het vorige seizoen terugkijken, want ik ben een beetje vergeten wat er daar allemaal aan de hand was.

 

De opnames van dit seizoen lagen vanwege corona een tijdlang stil, maar ze hebben het dan toch best wel snel voor elkaar gekregen. Enne, Netflix: hoezo kondigen jullie dit niet met veel bombarie aan? Daar snap ik dus helemaal niets van. Waar ik ook nog eens niets van snap, is dat er op internet geen trailer te vinden is. Geen idee dus wat we precies kunnen verwachten, maar het zal sowieso genieten zijn.

 

Oh, en mocht je zin hebben in nog meer Netflix: Riverdale is sinds vandaag ook terug. Bingen maaarrr.

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer