Vanaf deze datum staat Married At First Sight Australia op Videoland

 

Jaahaaa, lekker bezig Videoland, dat mag ook wel eens gezegd worden.

 

 

 

 

Deze keer pakken ze namelijk redelijk snel door met Married At First Sight Australia, oftewel het leukste programma OOIT. En dan overdrijf ik niet eens. Seizoen negen liep begin april af in Australië, en er waren natuurlijk prima manieren om hem ietwat illegaal online te streamen (zonder ondertiteling), óf we moesten geduld hebben en wachten op Videoland. Blijkt nu dus dat Videoland deze struggle helemaal snapt en dat we dit seizoen over ruim een maand al online hebben staan. LOVE IT.

 

28 juni gaat-ie namelijk in Nederland van start en geloof me: dit seizoen wil je niet overslaan.  Ja, ik heb hem dus al ietwat illegaal gestreamd want ik kon en wilde echt niet wachten, en meine gute… Dit seizoen is zó heftig. Als je al dacht dat Beck een heks was: vergeet haar, want Olivia is dit seizoen de Ultimate Mean Girl en ze is nog erger dan Bryce (en Melissa) uit het vorige seizoen. Ik wist niet eens dat het kón, dat iemand zo naar, leugenachtig en all-round verschrikkelijk kon zijn. Naast haar staat dus een partner die het allemaal lijkt te pikken. Excuse me?

 

En als je verliefd was op Mike en ook een traantje moest wegpinken toen Heidi en hij de eindstreep niet bleken te hebben gehaald: ook jouw gebeden zijn verhoord. Dit seizoen hebben we namelijk Brent en die is KNAP. En léuk. Dat hij knap is viel al niet te ontkennen in zijn eerste aflevering, maar ik vreesde er een beetje voor dat hij een fuckboy zou blijken te zijn. Ik zal niet te veel spoilers geven, maar ik kan je wel vertellen dat deze man echt een droomvent is. Voor hem zou ik me metéén opgeven voor MAFS Australia. Compleet verliefd geworden.

 

Verder gaan er uiteraard weer mensen vreemd (en zijn ze zich van geen kwaad bewust), zijn er heel wat mensen die het bloed onder je nagels vandaan halen maar gelukkig zijn er ook echt wat stellen die me weer in de liefde doen geloven. En die laatste zijn stiekem toch het leukste om te zien. Als ik dit seizoen in één woord moet omschrijven is het toch echt: heftig. Het heftigste tot nu toe, en dan overdrijf ik geen druppel.

 

28 juni dus even in je agenda zetten. Dikgedrukt, want dit wordt weer genieten.

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer